Naar homepagina Elishout

secondary-secundair-onderwijs

Schoolnieuws

De inschrijvingsmomenten kan je hier vinden.
Vrijdag 9 maart was het de 3de editie van de Nationale Pyjamadag van Bednet. Ook bij ons waren er leerlingen en leerkrachten in pyjama naar school gekomen uit solidariteit met zieke kinderen en jongeren. Enkele sfeerbeelden kan je hier bewonderen.
Vanaf schooljaar 2018-2019 kan je in COOVI vanaf het 3de technische TOERISME volgen. Ook kan er vanaf volgend schooljaar een 7de jaar tuinbouw gevolgd worden in BSO, deze richting heet STEDELIJK GROEN.
Polis Kevin uit het 4de jaar Slagerij won in de afdeling leerlingen/scholen de wedstrijd "le concours international du meilleur pâté de foie de porc et de fêtes". Hij had zelfs de 'pâté de campagne' zelf ontworpen... en met succes. De jury was onder de indruk van presentatie, smaak en bereiding.
AED
Een AED of Automatisch Externe Defibrilator is een draagbaar toestel dat een electrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. Ook op de COOVI-campus kan u 2 AED toestellen vinden. 1 op het gelijkvloers van de keukentoren en 1 in de eetruimte van de Free Flow.  Via deze link kan je ook bekijken waar er een AED in jouw buurt is. Een instructiefilmpje vind je hier.

Pagina's