Naar homepagina Elishout

secondary-secundair-onderwijs

Schoolnieuws

Polis Kevin uit het 4de jaar Slagerij won in de afdeling leerlingen/scholen de wedstrijd "le concours international du meilleur pâté de foie de porc et de fêtes". Hij had zelfs de 'pâté de campagne' zelf ontworpen... en met succes. De jury was onder de indruk van presentatie, smaak en bereiding.
AED
Een AED of Automatisch Externe Defibrilator is een draagbaar toestel dat een electrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. Ook op de COOVI-campus kan u 2 AED toestellen vinden. 1 op het gelijkvloers van de keukentoren en 1 in de eetruimte van de Free Flow.  Via deze link kan je ook bekijken waar er een AED in jouw buurt is. Een instructiefilmpje vind je hier.
NIEUW VANAF SCHOOLJAAR 2017-2018  
5 eminente sterrenchefs en een top chocolatier-patissier zetten zich in voor het goede doel in 't Krekelhof te Gooik. Leerlingen & leerkrachten van COOVI hielpen ter ondersteuning. Klik hier voor enkele sfeerbeelden.
Op zondag 21 mei 2017 gaat in het proefcentrum van Pamel, Roosdaal de Dag van de Aardbei door. Programma Culinaire markt met lekkere hapjes, streekproducten en aardbeien.      62ste Nationale aardbeiententoonstelling De aardbeien van elke teler worden gekeurd door een jury op kleur, dikte, vorm, gezondheid en presentatie. Om 14.00 uur start de prijsuitreiking voor de beste aardbeien. Na de...

Pagina's