Naar homepagina Elishout

secondary-secundair-onderwijs

Schoolnieuws

Van 28.09.2019 t.e.m. 13.10.2019 kan je de honderden chrysanten bewonderen in de plantentuin van Meise. Ook COOVI stak meer dan een handje toe om alles tot een goed einde te brengen. Onze school versierde de 11 m hoge trappenhal. Bekijk hier het filmpje van RingTV.
FONS, een vakblad voor leerkrachten Nederlands, interviewde onze collega Lisa Verhelst. Het volledige interview kan je hier lezen. 
Ook dit schooljaar hebben de leerlingen van 1A weer groepen kinderen van het zesde leerjaar lager onderwijs door onze school gegidst. Op 26 april was het aan de Gemeentelijke basisschool De Asters en op 3 mei het Instituut Maria Onbevlekt. Onze leerlingen namen hun gasten mee langs de verschillende afdelingen om onze school te promoten. Tijdens de rondleiding konden de kinderen in elke afdeling...
Op donderdag 25 april 2019 worden de nieuwe gebouwen, waar de praktijklessen bakkerij en slagerij doorgaan, ingehuldigd. Het persbericht kan u hieronder bekijken.  
Op deze Dikketruiendag werd de verwarming enkele graadjes lager gezet. Als compensatie boden de leerlingen van 3 en 4 TPDMT samen met meneer Meysmans warme chocolademelk uit aan de andere leerlingen. Foto's kan je hier bekijken.

Pagina's