Naar homepagina Elishout

secondary-secundair-onderwijs

Menu didactisch restaurant

Het didactische restaurant van de school is elke schooldag geopend.

Onze leerlingen, directie en leerkrachten verwelkomen u graag in ons didactisch restaurant.

Het restaurant is gelegen op 60 meter hoogte en biedt u een geweldig panoramisch zicht over Brussel en Pajottenland.

Wij stellen u twee mogelijke formules voor, dit moet je duidelijk vermelden bij de reservatie.

1) Wij serveren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een "3-gangenlunchmenu" dat afgestemd is op de te realiseren leerplannen. Dit menu kost 35 euro. In dit menu is alles inbegrepen van aperitief tot en met koffie/thee.

Duurtijd ca. 120 minuten

2)Wij serveren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een "2-gangen snelle lunch", bestaande uit voorgerecht of soep, hoofdgerecht en één drank (water of wijn) inbegrepen. Deze snelle lunch kost 15 euro (2 gangen en 1 drankje). Koffie/Thee dienen bijbetaald te worden.

De keuze voor deze formule graag duidelijk vermelden bij reservatie.

Duurtijd ca. 50 minuten

 

Onze keuken- en zaaldienst wordt verzorgd door de leerlingen van de tweede en/of derde graad, zij leren in een realistische omgeving technieken, attitudes en vakkennis aan.

De menu's verschijnen regelmatig op de website van de school en worden opgesteld in functie van de lessen.

Wij vragen onze gasten om het restaurant te betreden tussen 11.50 uur en 12.05 uur, en  uiterlijk om 14.15 uur te verlaten zodat de andere lessen niet in het gedrang komen.

Hebt u vragen in verband met allergenen en bereidingen? Contacteer ons.

De menu's zijn steeds onder voorbehoud, wij werken steeds met dagverse producten.

 

°Hebt u opmerkingen, vragen of aanbevelingen dan horen wij dat graag, je mag dit ook steeds melden via het e-mailadres leo.bergmans@coovi.be

 

°Voor aanvragen van groepen, meer dan 10 personen, neemt u liefst telefonisch contact op met de school. Wij helpen u dan graag verder om afspraken te maken.

Reserveren? Via het telefoonnummer 02 5265600 of via deze link.16 - 

 

 

 

Beste COOVI-fan. Onze menu's worden weldra bijgewerkt. 

Onze menu's worden met zorg door onze collega's opgemaakt in functie van de lesonderwerpen.

Wij proberen deze regelmatig te updaten op onze website.

Mocht het menu voor jouw dag van voorkeur er nog niet op staan, dan proberen wij dat zo snel mogelijk aan te passen.

Let wel: Wij werken met een maximum van één maand vooruit bij de menuplanning.

 

 

Beste COOVI fan.

 

Onze menu's worden weldra op de website gepubliceerd.

 

Vanaf 21 september aanstaande heropent ons didactisch restaurant in de keuken- en restauranttoren op de 13de verdieping terug zijn deuren.

Onze collega's en leerlingen verwelkomen u graag tijdens de lunch.

Wij stellen als in het werk om uw bezoek veilig te laten verlopen en rekenen op jullie begrip en medewerking.

Verplichte registratie bij het aankomen.

Beperkt aantal bezoekers per tafel.

Mondmasker verplicht behalve als u aan tafel zit.

Geen onnodig heen- en weergeloop tijdens uw bezoek.

Volledig rookverbod op onze campus.

Handontsmetting op regelmatige tijdstippen, zeker bij binnen en buiten gaan.

 

Draag zorg voor jezelf,

draag zorg voor elkander.

 

#staysafe

 

 

 

Week  4 

Maandag  21 september 2020

Hapje:Soepje van komkommer, krokante pladijs met lente ui

°Gemarineerde zalm, gepekelde groentjes en citrusdressing.

°Entrecôte, tomatensalsa, Béarnaise en Pont neuf aardappel

°Soepje van meloen, basilicum en sorbet

Dinsdag 22 september 2020

Hapje:Soepje van komkommer, krokante pladijs met lente ui

°Gemarineerde zalm, gepekelde groentjes en citrusdressing.

°Entrecôte, tomatensalsa, Béarnaise en Pont neuf aardappel

°Soepje van meloen, basilicum en sorbet

Donderdag 24 september 2020 / Geen dienst op deze dag

 

Vrijdag  25 september 2020

Hapje: Tempura van petit gris, peterseliecoulis, Briochewafeltje met gerookte zalm, glaasje van tomaat en paprika

°Geroosterde griet, knoseldercrème, bloemkool en prei

°Piepkuiken met dragon, zandwortel, polentakroketjes

°Mousse van framboos, sorbet van perzik, crèmeux van witte chocolade

 

Week  5 

Maandag  28 september 2020

Hapje: Komkommersoep met munt, dille en langoustine, Griekse yoghurt

°Ceviche van wijting en gemarineerde groentjes

°Piepkuiken met kreeftenbéarnaise, slaatje van witloof en veldsla

°Dame blanche

 

Dinsdag 29 september 2020

Hapje: Komkommersoep met munt, dille en langoustine, Griekse yoghurt

°Ceviche van wijting en gemarineerde groentjes

°Piepkuiken met kreeftenbéarnaise, slaatje van witloof en veldsla

°Dame blanche

Donderdag 1 oktober 2020

Hapje: Keuze van de chef

°Pompoensoep

°Pladijs meunière

°Flensjes op Normandische wijze

 

Vrijdag  2 oktober 2020

Hapje: Gerookte zalm en zijn garnituur

°Bisque "Lady Curson"

°Rollade van parelhoen en kalfszwezerik, oesterzwammen, aardpeer, wortel en polenta

°Moeulleux van chocolade, vanilleroomijs

 

Week  6:

Maandag  5 oktober 2020

Hapje: Gerookte zalm en zijn garnituur

°Bisque "Lady Curson"

°Rollade van parelhoen en kalfszwezerik, oesterzwammen, aardpeer, wortel en polenta

°Moeulleux van chocolade, vanilleroomijs

Dinsdag 6 oktober 2020

Hapje: Gerookte zalm en zijn garnituur

°Bisque "Lady Curson"

°Rollade van parelhoen en kalfszwezerik, oesterzwammen, aardpeer, wortel en polenta

°Moeulleux van chocolade, vanilleroomijs

Donderdag 8 oktober 2020

Hapje: keuze van de chef

°Pompoensoep

°Pladijs "Meunière"

°Flensjes op Normandische wijze

 

Vrijdag 9 oktober 2020 / Geen dienst op deze dag

Pedagogische studiedag

 

Week  7:

Maandag  12 oktober 2020

Hapje:

Dinsdag 13 oktober 2020

Hapje:

Donderdag 15 oktober 2020

Hapje:

Vrijdag 16 oktober 2020

Hapje:

 

Week  /  :

Maandag  2020

Hapje:

Dinsdag 2020

Hapje:

Donderdag 2020

Hapje:

 

Vrijdag  2020

Hapje:

 

Week  /  :

Maandag  2020

Hapje:

Dinsdag 2020

Hapje:

Donderdag 2020

Hapje:

 

Vrijdag  2020

Hapje:

 

afbeelding: