Naar homepagina Elishout

secondary-secundair-onderwijs

Menu didactisch restaurant

Het didactische restaurant van de school is elke schooldag geopend.

Onze leerlingen, directie en leerkrachten verwelkomen u graag in ons didactisch restaurant.

Het restaurant is gelegen op 60 meter hoogte en biedt u een geweldig panoramisch zicht over Brussel en Pajottenland.

Wij stellen u twee mogelijke formules voor, dit moet je duidelijk vermelden bij de reservatie.

1) Wij serveren op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een "3-gangenlunchmenu" dat afgestemd is op de te realiseren leerplannen. Dit menu kost 35 euro. In dit menu is alles inbegrepen van aperitief tot en met koffie/thee.

Duurtijd ca. 120 minuten

2)Wij serveren op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een "2-gangen express menu", bestaande uit voorgerecht of soep, hoofdgerecht en één drank (water of wijn) inbegrepen. Dit express menu kost 15 euro (2 gangen en 1 drankje)

Duurtijd ca. 50 minuten

 

Onze keuken- en zaaldienst wordt verzorgd door de leerlingen van de tweede en/of derde graad, zij leren in een realistische omgeving technieken, attitudes en vakkennis aan.

De menu's verschijnen regelmatig op de website van de school en worden opgesteld in functie van de lessen.

Wij vragen onze gasten om het restaurant te betreden tussen 11.50 uur en 12.05 uur, en  uiterlijk om 14.15 uur te verlaten zodat de andere lessen niet in het gedrang komen.

Hebt u vragen in verband met allergenen en bereidingen? Contacteer ons.

De menu's zijn steeds onder voorbehoud, wij werken steeds met dagverse producten.

 

°Hebt u opmerkingen, vragen of aanbevelingen dan horen wij dat graag.

 

°Voor aanvragen van groepen, meer dan 10 personen, neemt u liefst telefonisch contact op met de school. Wij helpen u dan graag verder om afspraken te maken.

Reserveren? Via het telefoonnummer 02 5265600 of via deze link.16 - 

 

 

maandag 18 maart 2019.

°Hapje: Hoorntje met zalm, komkommer, yoghurtdressing

Zeetong "Meunière"

Varkenshaasje, Romanesco, gewokte bloemkool, sausje van Brie, rösti aardappel

Panna cotta met vlierbloesemgranité, rozenblaadjes en rood fruit

 

Dinsdag 19 maart 2019.

° Hapje: Glaasje gazpaccho

Grietfilet met Diaphanesaus, gebakken witloof

Kalfsfilet, lentegroentjes,.

Millefeuille met rood fruit, crème van mascarpone, limoen

 

Woensdag 20 maart 2019.

° Ons restaurant is uitzonderlijk gesloten op deze dag.

 

Donderdag 21 maart 2019.

°Hapje: Hoorntje met zalm, komkommer, yoghurtdressing

Zeetong "Meunière"

Varkenshaasje, Romanesco, gewokte bloemkool, sausje van Brie, rösti aardappel

Panna cotta met vlierbloesemgranité, rozenblaadjes en rood fruitDonderdag

 

Vrijdag 22 maart 2019.

° Hapje: Vitello Tonato

Zeebaars in zoutkorst, Sauce Vierge

Lamskroon "Café de la paix".

Bladerdeegje met Ricotta, mango en rood fruit

 

Maandag 25 maart 2019.

°Hapje:Risotto met bouchot mosseltjes

Gegrilde kreeft, Thaise curry, bloemkool en jonge prei

Goedbrasem in zoutkorst, vierge saus en Zuiderse garnituren

Gekarameliseerde mini banaan met zoet-zuur saus en gevuld flensje

 

Dinsdag 26 maart 2019.

°

 

Woensdag 27 maart 2019.

°

 

Donderdag 28 maart 2019.

°Hapje:Risotto met bouchot mosseltjes

Gegrilde kreeft, Thaise curry, bloemkool en jonge prei

Goedbrasem in zoutkorst, vierge saus en Zuiderse garnituren

Gekarameliseerde mini banaan met zoet-zuur saus en gevuld flensje

 

 

Vrijdag 29 maart 2019.

°

Geïntegreerde werkperiode / Diverse activiteiten, vakoverschrijdend.

01.04 tot 05.04.2019

 

 Paasvakantie van 06.04 tot en met 22.04.2019

 

Dinsdag 23.april 2019.

°

 

Woensdag 24 april 2019.

°

 

Donderdag 25 april 2019.

°Hapje: Gazpaccho met mozzarellakroketje

Kabeljauwhaasje, ragoût van asperges, platte peterselie, gepofte aardappel

Sabayon met rood fruit en roomijs

 

Vrijdag 26 april 2019.

°

 

Maandag 29 april 2019.

Onze middagdienst zal samen gebracht worden met onze collega's C.V.O. COOVI.

Alle reservaties en het menu zijn bij onze collega's C.V.O.

 

 

Dinsdag 30 apri 2019.

Onze middagdienst zal samen gebracht worden met onze collega's C.V.O. COOVI.

Alle reservaties en het menu zijn bij onze collega's C.V.O.

 

Woensdag 1 mei  2019.

Geen dienst.

 

 

Donderdag 2 mei 2019.

°Hapje: Asperges op Vlaamse wijze

Slaatje van quinoa met gegrilde gamba, brunoise van tomaat, komkommer, mango en yuzu dressing

Kalfslende, groene groenten, Dauphine aardappelen, sausje van zachte kruiden

Gemarineerde aardbeien met sinnaas en rabarber, espuma van vanille

 

 

 

Foto: 
afbeelding: