Naar homepagina Elishout

secondary-secundair-onderwijs

Menu didactisch restaurant

Het didactische restaurant van de school is elke schooldag geopend.

Onze leerlingen, directie en leerkrachten verwelkomen u graag in ons didactisch restaurant.

Het restaurant is gelegen op 60 meter hoogte en biedt u een geweldig panoramisch zicht over Brussel en Pajottenland.

Wij stellen u twee mogelijke formules voor, dit moet je duidelijk vermelden bij de reservatie.

1) Wij serveren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een "3-gangenlunchmenu" dat afgestemd is op de te realiseren leerplannen. Dit menu kost 25 euro/30 euro op vrijdag, steeds zonder drank.

Duurtijd ca. 120 minuten

2)Wij serveren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een "2-gangen express menu", bestaande uit Voorgerecht of soep, hoofdgerecht en één drank (water of wijn) inbegrepen. Dit express menu kost 15 euro (2 gangen en 1 drankje)

Duurtijd ca. 50 minuten

 

Onze keuken- en zaaldienst wordt verzorgd door de leerlingen van de tweede en/of derde graad, zij leren in een realistische omgeving technieken, attitudes en vakkennis aan.

De menu's verschijnen regelmatig op de website van de school en worden opgesteld in functie van de lessen.

Wij vragen onze gasten om het restaurant uiterlijk om 14.15 uur te verlaten zodat de andere lessen niet in het gedrang komen.

Hebt u vragen in verband met allergenen en bereidingen? Contacteer ons.

De menu's zijn steeds onder voorbehoud, wij werken steeds met dagverse producten.

Reserveren? Via de website van onze school of op het telefoonnummer 02 5265600016 - 

 

 

 

 

Dinsdag 10.10.2017

Hapje: Gerookte zalm en zijn garnituur

Grietfilet op Oostendse wijze

Rollade van parelhoen, oesterzwammen, aardpeer, wortel en Dauphine-aardappelen

Môelleux van chocolade geserveerd met vanilleroomijs

 

Donderdag 12.10.2017

Hapje: Gerookte zalm met zijn garnituur

Soepje van aardpeer met peterselie

Gebraden wilde eend, schorseneer, koolrabi en oesterzwammen

Krokantje van marsepein

 

Vrijdag 13.10.2017

Hapje: Risotto met peterselie en inktvis "red zebra"

Zeebaars onder zoutkorst, venkel, tempura en bloemkoolcrunch

Gebraden piepkuiken met kreeftenbéarnais, courgette, boontjes en bloemkoollcrunch

Kaasbordje met zijn garnituur

 

Maandag 16.10.2017

Hapje: Gerookte zalm met zijn garnituur

Soepje van aardpeer met peterselie

Gebraden wilde eend, schorseneer, koolrabi en oesterzwammen

Krokantje van marsepein

 

Dinsdag 17.10.2017

Hapje: Gerookte zalm met garnituur

Grietfilet op Oostendse wijze

Rollade van parelhoen, oesterzwammen, aardpeer, wortel en Dauphine-aardappelen

Moêlleux van chocolade geserveerd met vanilleroomijs

 

Donderdag 19.10.2017 / Geen dienst, onze leerlingen zetten zich in voor het project "Zuiddag".

 

Vrijdag 20.10.2017 / Enkel avonddienst "Griezelmomenten in COOVI" / Volzet

 

AANVANG 18.30 uur!!!

 

Bibberitief met grijnzende hapjes

Doodskistje van kalfszwezerik, kabouterstoelen en mistige saus

Crème van heksenpompoen, vlammend lichtje van St jacobsvrucht

Spookachtige fazant met zombiegroenten en duistere kool

Uit de brand gesleept dessert

°Aangevuld met donkere verrassingen.

 

Maandag 23.10.2017

Hapje: Paling met venkel en Verveine

Heldere bouillon "Carmen"

Fazant "Brabançonne", witlof

Appeltaart "Tatin"

 

Dinsdag 24.10.2017

Hapje: Paling met venkel en Verveine

Heldere bouillon "Carmen"

Fazant "Brabançonne", witlof

Appeltaart "Tatin"

 

Donderdag 26.10.2017 / Volzet / Banket scholengroep Brussel

Soepje van aardpeer met peterselieolie

Leng met crème van butternut, boschampignons

Patrijs met spitskool, Brussels lof en Anna-aardappel

Gekoelde nougat

 

Vrijdag 27.10.2017 / Geen dienst, onze collega's overleggen samen over kwaliteitsbewaking en kwaliteitsverbetering.

 

Van zaterdag 28.10.2017 tot en met zondag 05.11.2017 is onze school gesloten / Herfstvakantie

 

Maandag 06.11.2017

 

Dinsdag 07.11.2017

 

Donderdag 09.11.2017

 

Vrijdag 10.11.2017 / Geen dienst, onze leerlingen doen de voorbereidngen voor de catering tijdens een Europees schoolgebeuren in Oostende

 

Maandag 13.11.2017 / Geen dienst, onze leerlingen verzorgen de catering tijdns een Europees schoolgebeuren in Oostende

 

Dinsdag 14.11.2017 / Vanaf heden tot en met vrijdag 24.11 serveren wij een buffet met "Brusselse tint" / 30 euro

(Aperitief, buffet koud en warm, dessertjes, water-wijn, koffie)

Een variatie aan koude en warme gerechten.

De samenstelling van het buffet gebeurde door onze drie voedingsafdelingen.

Koude voorgerechten

Salades

Soep

Warme hoofdgerechten

Dessertjes en gebak

 

 

 

Donderdag 16.11.2017

Zie 14.11

Vrijdag 17.11.2017

Zie 14.11

Maandag 20.11.2017

Zie 14.11

Dinsdag 21.11.2017

Zie 14.11

Donderdag 23.11.2017

Zie 14.11

Vrijdag 24.11.2017 / Volzet

Zie 14.11

Maandag 27.11.2017

 

Dinsdag 28.11.2017

 

Donderdag 30.11.2017

 

Vrijdag 01.12.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: 
afbeelding: