Naar homepagina Elishout

secondary-secundair-onderwijs

Slagerij

Word een èchte vakman...bij COOVI!

Van vlees en bloed? Hou je van een lekker stukje vlees, en beter nog: zorg je daar het liefst zelf voor? Dan ben jij één van de toekomstige slagers waar de arbeidsmarkt zo luid om vraagt! Vlees leren versnijden, bereiden en aan de man brengen, met machines werken,  het is een kolfje naar jouw slagershand! Maar je leert nog méér dan vleesverwerking alleen. Ook bewaar- en verpakkingstechnieken, hygiënische normen en verkoopstechnieken vormen een onderdeel van je opleiding. Je maakt tevens kennis met een aantal disciplines zoals boekhouden en ondernemingsvormen, die jou ongetwijfeld van pas zullen komen wanneer je later je eigen zaak opstart.

Tijdens intensieve praktijkoefeningen en stages leer je de kunst van het vak: efficiënt, snel en verantwoord werken en vooral: garant staan voor de kwaliteit van je producten. Als kersverse slager kom je zeker aan de bak in een ambachtelijk of industrieel vleesbedrijf, of wie weet, word je op een dag je eigen baas!

Klik voor meer info over onze opleiding tot slager in de linkerkolom op:

BSO voor de studierichting Slagerij en Vleeswarenbereiding of Slagerij en Verkoopsklare gerechten